Om

René Brohammer

Kommunalbestyrelsesmedlem i Herlev

Jeg er født og opvokset i Herlevhuse, og har altid boet i Herlev. Jeg er gift med Birgit, og jeg er far til to voksne børn 28 og 32 år.

 

Jeg er uddannet pædagog og har pædagogisk, ledelses- og administrativ erfaring med daginstitutioner og skoler gennem mere end 30 års ansættelser i Herlev, Gladsaxe, Rødovre, Allerød og Københavns Kommune.

 

Jeg var i perioden 2007-2017 ansat som sportsjournalist på Herlev Bladet. En ansættelse som gav mig et indgående kendskab til idræts- og foreningslivet i Herlev, som jeg idag drager stor nytte af i mit politiske arbejde.


Jeg har siddet i kommunalbestyrelsen siden 2018.


Jeg har fotograferet i mere end 40 år, og driver idag fotograf-virksomheden BrohammerFoto. Kameraet er min faste følgesvend, overalt hvor jeg kommer, blandt andet som led i sportsmediet på Facebook 'HerlevSporten' som jeg driver, og hvor jeg bringer aktuelle sportsnyheder og resultater fra sporten i Herlev. 


Jeg har gennem livet dyrket en masse sport i vores lokale idrætsforeninger. Jeg er i dag medlem af Herlev Løbe- og Atletikklub og HI Fitness. Jeg har to gange gennemført Berlin Marathon, løbet en hel del halvmaratons og har gennemført Eremitageløbet 32 gange.

Jeg er formand for Klassisk Musikforening - Herlev, som blev dannet i april 2024. 
Foreningens formål er at tilbyde musikoplevelser og at udbrede kendskabet til og interessen for klassisk musik. Det kan ske ved at afholde koncerter på et professionelt niveau og gennem andre aktiviteter.

Selv spiller jeg guitar, og har tidligere spillet i en række rockbands.