Om

René Brohammer

Kommunalbestyrelsesmedlem i Herlev

Jeg er født og opvokset i Herlevhuse, og har altid boet i Herlev. Jeg er gift med Birgit, og jeg er far til to voksne børn.

 

Jeg er uddannet pædagog og har pædagogisk, ledelses- og administrativ erfaring med daginstitutioner og skoler gennem mere end 30 års ansættelser i Herlev, Gladsaxe, Rødovre, Allerød og Københavns Kommune.

 

Jeg var i perioden 2007-2017 ansat som sportsjournalist på Herlev Bladet. En ansættelse som gav mig et indgående kendskab til idræts- og foreningslivet i Herlev, som jeg idag drager stor nytte af i mit politiske arbejde.


Jeg har siddet i kommunalbestyrelsen siden 2018.


Jeg har fotograferet siden skoleårene, og driver idag en mindre virksomhed som fotograf. Derfor er kameraet er min faste følgesvend overalt hvor jeg kommer, blandt andet som led i sportsmediet på Facebook HerlevSporten og hjemmesiden www.herlevsporten.dk, som jeg driver, og som bringer sportsnyheder fra Herlev. 


Jeg har gennem livet dyrket en masse sport i vores lokale idrætsforeninger. Jeg er i dag medlem af Herlev Løbe- og Atletikklub og HI Fitness. Jeg har to gange gennemført Berlin Marathon, løbet en hel del halvmaratons og har gennemført Eremitageløbet 32 gange.

Jeg spiller desuden guitar og har tidligere spillet i en række rockbands.