Om

René Brohammer

Kommunalbestyrelsesmedlem i Herlev

Jeg er født og opvokset i Herlevhuse, og har altid boet i Herlev. Jeg er gift med Birgit, og jeg er far til to voksne børn.

 

Jeg er uddannet pædagog og har pædagogisk, ledelses- og administrativ erfaring med daginstitutioner og skoler gennem mere end 30 års ansættelser i Herlev, Gladsaxe, Rødovre, Allerød og Københavns Kommune.

 

Jeg var i perioden 2007-2017 ansat som sportsjournalist på Herlev Bladet. En ansættelse som gav mig et indgående kendskab til idræts- og foreningslivet i Herlev, som jeg idag drager stor nytte af i mit politiske arbejde.


Jeg har siddet i kommunalbestyrelsen siden 2018.


Jeg har fotograferet i mere end 40 år, og driver idag fotograf-virksomheden BrohammerFoto. Kameraet er min faste følgesvend, overalt hvor jeg kommer, blandt andet som led i sportsmediet på Facebook HerlevSporten som jeg driver, og hvor jeg bringer aktuelle sportsnyheder og resultater fra sporten i Herlev. 


Jeg har gennem livet dyrket en masse sport i vores lokale idrætsforeninger. Jeg er i dag medlem af Herlev Løbe- og Atletikklub og HI Fitness. Jeg har to gange gennemført Berlin Marathon, løbet en hel del halvmaratons og har gennemført Eremitageløbet 32 gange.

Jeg spiller desuden guitar og har tidligere spillet i en række rockbands.